Om oss

Det personliga utbildningsföretaget som hjälper er till ökad kompetens när ni möter barn och unga.


Kidz; alltså barn och unga och Concern; bry sig om. 

En nära kollega och vän brukar säga "Men Kristina, du vet väl att vi är bryare, vi bryr oss om" Det fastnade hos mig som var precis i processen att hitta ett bra namn på mitt nystartade utbildningsföretag.

När ni idag vänder er till Kidzconcern för att få ökad kunskap och inspiration så är jag övertygad om att ni också redan är eller vill bli  "bryare" för att kunna spela en viktig roll för de Kidz ni möter i just ert sammanhang.

Som utbildare och inspiratör är min ambition att belysa det ni redan kan, ge ny input och tillsammans hitta modeller som ökar er kompetens att vara viktiga personer för de barn och unga ni möter.

Jag har min professionella bakgrund inom förskola / skola men har sedan tidigt 2000-tal varit verksam i socialtjänsten som familjebehandlare i familjer med barn 0 -12 år, ansvarig för stödgruppsverksamhet och sedan några år också intern utbildare.

2015 startade jag Kidzconcern för att få möjlighet att i nya sammanhang sprida kunskap till professionella om hur vi kan förbättra förutsättningarna för de barn och unga vi bryr oss om.

Min förhoppning är att ni som deltar i mina utbildningsdagar ska känna hopp, nyfikenhet och trygghet i att det är möjligt att vara den viktiga personen som gör skillnad i ett barns liv. Det oavsett om ni arbetar i förskola / skola, socialtjänst, barnhälsovård eller på andra platser där barn och unga finns.

För mer detaljerad information om mig se fliken CV.